Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Προγραμματισμός Έργου (Project Planning) - H NEA ENOTHTA TOY ECDL STANDARD


Η καλή λειτουργία κάθε επιχείρησης στηρίζεται στον σωστό σχεδιασμό των κινήσεών της. Ο κατάλληλος προγραμματισμός είναι αυτός που εξασφαλίζει την ομαλή πορεία και εξέλιξη του κάθε οργανισμού. Αλλά η ικανότητα σωστού σχεδιασμού είναι επίσης χρήσιμη σε κάθε πτυχή της ζωής. Το Ίδρυμα ECDL αναγνωρίζοντας την ανάγκη επιμόρφωσης πάνω στον τομέα του Προγραμματισμού Έργου, ανέπτυξε τη νέα ενότητα ECDL M13 – Προγραμματισμός Έργου (Project Planning).

Η ενότητα M13 – Προγραμματισμός Έργου (Project Planning) δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον χρήστη Η/Υ τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στη χρήση λογισμικού διαχείρισης έργου καθώς και τις κατάλληλες δεξιότητες για την προετοιμασία σχεδιασμού έργου και την παρακολούθησή του, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης χρόνου, κόστους, καθηκόντων και πόρων.

Κάθε υποψήφιος που επιθυμεί να αναπτύξει τις γνώσεις και τις ικανότητές πάνω στην αποτελεσματικότερη διαχείριση έργων (projects), είτε αφορά στη δουλειά του, είτε στη ζωή του, θα βρει την ενότητα M13 – Προγραμματισμός Έργου (Project Planning) ιδιαίτερα χρήσιμη.

Με την ολοκλήρωση της ενότητας M13 – Προγραμματισμός Έργου (Project Planning), ο υποψήφιος θα είναι σε θέση να κατανοεί τις βασικές έννοιες σχετικά με τη διαχείριση έργων.

Πλεονεκτήματα M13 – Προγραμματισμός Έργου (Project Planning)

Καλύπτει τις βασικές απαιτούμενες δεξιότητες για τη χρήση εφαρμογών προγραμματισμού έργων.
Προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις για τη χρήση μεγάλης ποικιλίας λογισμικών προγραμματισμού έργων, από εμπορικά προγράμματα της αγοράς μέχρι δωρεάν (“freeware”) προγράμματα.
Πιστοποιεί την καλύτερη πρακτική στην αποτελεσματική χρήση ενός λογισμικού προγραμματισμού έργων.
Η ενότητα αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα ECDL, μέσω μιας ενδελεχούς διαδικασίας ανάπτυξης που ενσωμάτωσε δεδομένα από χρήστες υπολογιστών, ειδικούς επί του αντικειμένου και επαγγελματίες της πληροφορικής από όλον τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου