Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ECDL ADVANCED










Οι ενότητες Advanced πιστοποιούν ικανότητες που σας επιτρέπουν να γίνετε ένας «δυναμικός χρήστης».Να εκτελείτε προηγμένες εντολές σε τέσσερις από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογέςΟι ECDLAdvanced  ενότητες είναι:

Advanced Word Processing - χρήση των προηγμένων δυνατοτήτων τωνεφαρμογών επεξεργασίας κειμένου για ενίσχυση του έργου σαςβελτίωση της παραγωγικότητας και εξοικονόμηση χρόνου. Ιδανικό για το χώρο εργασίας.

Advanced Spreadsheets - Φέρουν τις δεξιότητές σας στα υπολογιστικάφύλλα σε επίπεδο ειδικώνΧρησιμοποιήστε το πλήρες δυναμικό τηςεφαρμογής υπολογιστικών φύλλων για να παράγουν πληροφορίες υψηλότερηςποιότηταςΙδανικό για κάθε θέση εργασίας που απαιτεί σύνθετους υπολογισμούς.

Advanced Database - χρήση των προηγμένων εργαλείων που είναι διαθέσιμασε εφαρμογές βάσεων δεδομένων για την καλύτερη διαχείριση, την οργάνωση, και την αναφορά δομημένων πληροφορώνανεκτίμητη δεξιότηταγια πολλές θέσεις εργασίας.

Advanced Presentation - ένα ζωτικό εργαλείο για όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει αποτελεσματικέςεντυπωσιακές παρουσιάσεις χρησιμοποιώνταςπροηγμένα εργαλεία του λογισμικού παρουσίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου