Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ECDL ADVANCED - Το Proficiency της πληροφορικής

Οι ενότητες Advanced πιστοποιούν ικανότητες που σας επιτρέπουν να γίνετε ένας «δυναμικός χρήστης».Να εκτελείτε προηγμένες εντολές σε τέσσερις από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογέςΟι ECDLAdvanced  ενότητες είναι:

Advanced Word Processing - χρήση των προηγμένων δυνατοτήτων τωνεφαρμογών επεξεργασίας κειμένου για ενίσχυση του έργου σαςβελτίωση της παραγωγικότητας και εξοικονόμηση χρόνου. Ιδανικό για το χώρο εργασίας.

Advanced Spreadsheets - Φέρουν τις δεξιότητές σας στα υπολογιστικάφύλλα σε επίπεδο ειδικώνΧρησιμοποιήστε το πλήρες δυναμικό τηςεφαρμογής υπολογιστικών φύλλων για να παράγουν πληροφορίες υψηλότερηςποιότηταςΙδανικό για κάθε θέση εργασίας που απαιτεί σύνθετους υπολογισμούς.

Advanced Database - χρήση των προηγμένων εργαλείων που είναι διαθέσιμασε εφαρμογές βάσεων δεδομένων για την καλύτερη διαχείριση, την οργάνωση, και την αναφορά δομημένων πληροφορώνανεκτίμητη δεξιότηταγια πολλές θέσεις εργασίας.

Advanced Presentation - ένα ζωτικό εργαλείο για όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει αποτελεσματικέςεντυπωσιακές παρουσιάσεις χρησιμοποιώνταςπροηγμένα εργαλεία του λογισμικού παρουσίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου