Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ECDL ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Τα προγράμματα πιστοποίησης ECDL καλύπτουν κάθε επίπεδο εμπειρίας και δεξιοτήτων στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών: απο τις παιδικές ηλικίες σε εισαγωγικό επίπεδο έως και τους επαγγελματίες σε εξειδικευμένο επίπεδο. Η ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιήσεων ECDL ξεχωρίζει για τα υψηλά πρότυπα που ακολουθεί, έχει υιοθετηθεί σε 150 χώρες στον κόσμο ενώ έχουν πιστοποιηθεί πάνω απο 9 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο .
Οι πιστοποιήσεις ECDL αποτελούν το διεθνώς αποδεκτό μέτρο σύγκρισης για τις δεξιότητες χρήσης Η/Υ και απευθύνονται σε πολίτες κάθε ηλικίας και εργαζομένων κάθε ειδικότητας που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις στις νέες τεχνολογίες.
Το ECDL αποτελεί εφόδιο σταδιοδρομίας για κάθε πολίτη που αναζητά εργασία ή επαγγελματική ανέλιξη στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, ενώ αποδεικνύεται απαραίτητο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να αξιολογήσουν, να πιστοποιήσουν και να επιβεβαιωσουν το επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων του δυναμικού τους αλλά και των υποψηφίων στελεχών τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου